"Toma leverer tjenester både i våre kantiner, terminaler og renhold på skipene. Toma er en solid samarbeidspartner som strekker seg langt for å få jobben gjort, og vi er veldig glade for at de er en del av teamet vårt."

- Claerisse Gullaksen, Driftsleder Hotell, Color Line

 

 

 

 

 

 

«Toma leverer FM-tjenester til våre 42 lokasjoner i Norge. Vi er svært fornøyde med leveransen på tjenestene, og opplever tett dialog og samarbeid, med korte beslutningsveier.»

- Megan O'Shea, Facilities Manager, Handelsbanken

 

 

"Toma leverer drift av kantine og renholdstjenester til vårt hovedkontor i Oslo, samt hos ulike forhandlere og andre anlegg i konsernet. Toma ble valgt som en landsdekkende og sentral leverandør av disse tjenestene etter en konkurranseutsetting i 2017. Vi opplever Toma som en god samarbeidspartner, de leverer kantinetjenester med et spennende innhold og flinke ansatte. Vi har også god erfaring med renholdstjenestene de leverer, spesielt nå under disse krevende korona tidene, så leverer de smittevask av god kvalitet."

- Eivind Eileras, Purchasing Manager, Møller Mobility Group

 

 

«Våre leietakere i Business Village er veldig fornøyde med den hjemmelagde drømmelunsjen som vi får servert hver dag, av vår helt fantastiske kokk Britt og hennes team. Hvilke smaker! Takk til Toma for et flott samarbeid.»

- Maria Vicic, Community Manager Aker Brygge Business Village, Norwegian Property

 

 

“Toma leverer alle tjenester innen Facility Management til våre leietakere på Lysaker Torg 45. Toma er profesjonelle, dyktige, engasjerte og en god samarbeidspartner. De kommer med gode innspill og forslag til løsninger, og tar ansvar for problemstillinger som oppstår på eiendommen.»

- Hilde Juliussen, Eiendomsforvalter, KLP Eiendom Oslo

 

 

 

 

ta kontakt for en uforpliktende prat