Hjem/Aktuelt

Toma og SiO starter nytt selskap sammen

Toma og Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) har inngått intensjonsavtale om å etablere et felles eiet selskap (joint venture) som tilbyr tjenester innen forvaltning, drift, vedlikehold og service (FDVS) for boliger og eiendommer i SiO.

Partene har en målsetning og intensjon om å inngå et forpliktende samarbeid hvoretter om lag 50 medarbeidere og den virksomhet som i dag ligger i Serviceenheten i SiO skal overføres til et aksjeselskap som skal eies av henholdsvis SiO og Toma med 49 % og 51 %.

Gjennom etableringen av selskapet og det felles eierskapet ønsker partene å styrke kvaliteten og fleksibiliteten for de tjenester Serviceenheten leverer. Det er en felles målsetning at selskapet skal være konkurransedyktig i markedet både hva gjelder pris, kapasitet og kvalitet.

«Med de dyktige medarbeiderne i SiO sin servicevirksomhet kombinert med Toma sin kompetanse innen facility services og teknisk eiendomsdrift skal vi utvikle selskapet til et av de beste og mest konkurransedyktige selskapene bransjen» sier Thorbjørn Graarud, direktør for facility management i Toma.

«Vi er meget godt fornøyde med at vi har valgt en partner som Toma - med den rette kompetanse til å utvikle Serviceenheten i SiO videre til en enda mer fremtidsrettet og effektiv enhet» sier Lisbeth Dyrberg, administrerende direktør i SiO.

Toma er blant de fire største facility management leverandørene i Norge. Vårt hovedkontor ligger i Bergen og vi har mer enn 3000 dyktige medarbeidere innenfor tjenesteområdene renhold, kantine, sikkerhet, teknisk drift, forpleining, posttjenester og facility management. Toma ble etablert i 1978. Vår visjon er at vi skal gi mennesker en bedre arbeidsdag. Estimert omsetning for 2017 er NOK 1,4 mrd.

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) er Norges største studentsamskipnad, og leverer velferdstjenester til 67 000 studenter ved UiO, HiOA, BI og 23 andre høyskoler. Hovedoppgaven til SiO er å tilby produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidrar til at studentene trives. SiO har ca. 600 ansatte og en omsetning på 1,1 MRD NOK. SiO skal være en ledende aktør i Norge på utvikling, drift og forvaltning av boligeiendom. SiO har 8500 studentboliger og skal bygge inntil 3000 nye innen 2020.

For ytterligere informasjon kontakt:

Thorbjørn Graarud, Konserndirektør FM, Tomagruppen.
934 81 500 / thorbjorn.graarud@toma.no

Lisbeth Dyrberg, Administrerende direktør, SiO.
402 00 999 / lisbeth.dyrberg@sio.no

Publisert | Oppdatert 22. desember 2017
Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake