Hjem/Aktuelt
Tore 3200 x 1300 px 300 dpi

Tore Monsen nominert til prestisjepris

Tore Monsen, eier og daglig leder i Tomagruppen AS er nominert til EY Entrepreneur Of The Year (EOY), programmet for Norges fremste vekstskapere. EOY arrangeres i mer enn 60 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram. Kandidater i Norge velges blant landets 290 000 aksjeselskaper.

Kantine NM 2017 002

Bronse til Toma i Kantine NM

Finalen i historiens aller første kantine NM gikk av stabelen i Oslo onsdag 27. september og laget fra Toma konkurrerte med dyktige bransjekollegaer fra ISS og De 3 Stuer.

Det ble en flott bronsemedalje til gutta fra Team Toma. Laget besto av Pål Anda, kantineleder på Forusbeen 78 og Espen Borsheim Bergsaker, kantineleder på Heli-One. Begge steder i Stavanger.

Torggata 15

Ny avtale til Toma

Industri Energi Holding AS har inngått avtale med Tomagruppen om leveranse av personalrestaurant i sitt nye bygg i Torggata 15.


Roar og Keba 2560x1040px 300dpi

Toma styrker laget

Toma Facility Services AS styrker laget og henter inn nye krefter. I september starter Roar Hall som ny Regionsdirektør for region øst og Dzemaludin Keba Fehratovic som Regionsjef temporært renhold. Begge kommer fra ledende stillinger i ISS.

Markedskoordinator

Toma søker Markedskoordinator

Tomagruppen skal ha det beste og ledende salgsteamet innenfor facility management i Norge og søker løsningsorientert markedskoordinator. Er dette deg synes vi du skal ta kontakt med oss. Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb med gode utviklingsmuligheter for rett person.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake