Lunsjordning for små og mellomstore bedrifter
Lunsjordning for små og mellomstore bedrifter
Vil du samle de ansatte til en god lunsj, uten å etablere en kantine? Da kan lunsjordningen fra Tomavære det du trenger. Løsningen passer godt for små og mellomstore bedrifter som ofte holder til alene og ikke har behov for en stor kantine eller personalrestaurant.
Hos Toma kaller vi lunsjordningen for BS-løsning, som står for «bedriftsservice». Det betyr at du får både renhold og lunsj levert av en av våre dyktige ansatte. Det er en praktisk og fleksibel løsning som gjør hverdagen enklere og lunsjen hyggeligere.

Med lunsjordningen fra Toma får du:
- Næringsrik og variert mat
- Brød- og påleggsbuffet som standard
- Mulighet for varmmat, salat og bakst etter ønske
- En løsning som kan tilpasses etter behov
- Dyktig personell som lager god lunsj
- Gode rutiner for hygiene og kvalitet – som i store kantiner
Når vi rekrutterer ansatte til ordningen med bedriftsservice ser vi etter allsidige mennesker med god kompetanse på renhold og matlaging, slik at du får én kontaktperson som håndterer begge tjenestene.
Lunsjordningen er en praktisk og rimelig løsning for deg som vil tilby en god lunsj, uten å ha et stort utvalg hver dag. Fordi maten er en del av avtalen, trenger du ikke kasse.
Brød og pålegg er standard i lunsjordningen for små og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr varmmat og salatbar én eller flere dager i uka, og fersk bakst på fredager.
Toma har over hundre slike lunsjordninger rundt om i landet. Har du andre behov eller ønsker, finner vi helt sikkert en løsning som passer deg og bedriften din.
Med Toma som partner, har vi en god og stabil løsning for lunsjen gjennom hele arbeidsåret, med minimal bruk av egne ressurser.
Sveinung Aasheim, daglig leder i ECS Automation AS
Kontakt oss
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt
Møtemat
Mat til møter og arrangementer
Av og til passer det ikke å dra til verken kantina, personalrestauranten eller kaffebaren for å få i seg mat eller drikke. En dag i ditt bygg kan være fylt av både møter og arrangementer som har godt av en pause med god mat og drikke. I Toma tilbyr vi både møtemat, overtidsmat og mat til arrangementer.
Fordeler med møtemat fra Toma:
- Vi sørger for levering, servering, rydding og henting
- Hvor mye du selv vil delta, bestemmer du som kunde
- Vi har egne menyer, men kokkene våre er alltid åpne for innspill
Kontakt oss
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt
Kaffebar
Kaffebar – en naturlig møteplass
I tillegg til personalrestaurant, tilbyr vi kaffebar. For mange er kaffen noe av det viktigste med arbeidsdagen. Vi tilbyr kaffebarer til ditt bygg, som blir en naturlig møteplass både for ansatte og gjester.
Med kaffebar fra Toma får du:
- Dagens filterkaffe
- Espressobaserte kaffedrinker
- Et utvalg av kalde drikker
- Påsmurte brødvarer, ferske bakevarer og dagens salater
- Nykvernede kaffebønner og bakst til å ta med hjem
Kontakt oss
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt
Personalrestaurant
Personalrestaurant – når kantine ikke passer
I mange tilfeller kan det være lurt for bygget med en møteplass som gir energipåfyll hele dagen. En personalrestaurant er åpent lengre enn kantina, og kan tilby et enda bredere og mer skreddersydd sortiment.
I en personalrestaurant kan de ansatte og besøkende nyte en matbit, eller en god kopp kaffe gjennom hele arbeidsdagen. Gjennom en innsiktsanalyse av deres verdier, historie, kultur og leietakere, kan vi skreddersy et konsept som dekker ditt behov.

Konseptet NYT gjennomsyrer selvfølgelig også alt vi lager i personalrestaurantene. Du kan være sikker på å få et bredt sortiment som både smaker godt, er næringsrikt og kommer fra bærekraftige leverandører.
En personalrestaurant kan blant annet bestå av:
- Et bredt sortiment av varme og kalde retter, skreddersydd etter kundens behov
- Et lokale som ser mer ut som en restaurant
- Større grad av service enn i en kantine
- Lengre åpningstider enn en kantine
Kontakt oss
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt
NYT
NYT – konseptet som hever din kantine
Fordi de som spiser i våre kantiner og personalrestauranter fortjener den beste maten, har vi utviklet konseptet NYT, som skal sørge for at vi leverer inspirerende, sunn og variert mat, laget av dyktige kokker. Med NYT hyller vi den norske bonden, gjennom utstrakt bruk av kortreiste, gode råvarer.

Gjennom NYT kan vi heve din kantine med tilbud som:
- Salatbar, med et godt utvalg av fristende, ferdigblandede salater og sidesalater til varme retter
- Retter med månedens grønnsak, som er norsk og i sesong
- Fristende varmretter og fyldige supper, med en god balanse mellom kjøtt, fisk og grønnsaker
- Sunne og nystekte brød fra lokale bakeri og mange typer knekkebrød
- Et rikt utvalg av kjøttpålegg, egg, ost, fiskepålegg og salater
- Hummus, grønnkålrøre og annet plantebasert pålegg
- Temadager- og uker, som for eksempel «restaurantdag», med treretters lunsj
- «Dagens energi», som for eksempel er en shot av ingefær/tindved, smoothie eller chiapudding
Kontakt oss
Vi vil gjerne høre fra deg! Kontakt oss for å høre mer om hvordan vi kan tilpasse våre kantinetjenester til dine behov og skape en smakfull opplevelse for deg og dine ansatte.
"*" obligatorisk felt