Hjem/Tjenester/Vakthold

Toma Vakthold

Toma Security AS ble etablert høsten 2014 og er en del av Toma gruppen. Toma Security AS er en totalleverandør av vektertjenester.

Våre tjenester

Vi leverer de fleste sikkerhetstjenester og produkter i egen regi og gjennom samarbeid med kompetente og solide samarbeidspartnere. Vi kan levere stasjonært vakthold, byggeplass vakthold, resepsjonstjenester, sentralbord, mobilt vakthold, utrykning og alarmstasjontjenester.

Prisene er konkurransedyktige. Vektere har riktig serviceinnstilling og kompetanse. Det er et konkurransefortrinn at det kort vei mellom operativt personell og administrativ ledelse.

Vi leverer etter selskapets kjerneverdier - Troverdig, Oppdatert, Motivert og Aktiv.

Sterk kompetanse

Vår administrative ledelse har gjennom flere år styrt leveranser innen vakthold og sikkerhetstjenester til privat og offentlig virksomhet. Den har opparbeidet seg betydelig kompetanse.

Vekter 02 640x320px 300dpi.jpg

Ledelsen sikrer at leveransen er i tråd med oppdragsgivers forventninger. Vakthold- og sikkerhetstjenester leveres profesjonelt og forutsigbart i henhold til avtalte instrukser, prosedyrer og gjeldende lovgivning. Sammen med oppdragsgiver lager ledelsen en god fremdriftsplan.

Ønsker du en uforpliktende prat med oss? Ta kontakt med vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no

Ta kontakt

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER
Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake