Andreas Lindland er ansatt som markedskoordinator og vil få ansvaret for å bistå salg- og markedsavdelingen med effektivisering. Lindland har en bachelorgrad i markedsføring og ledelse fra BI. Han er også medlem i UIN.  Han har hatt et utvekslingsopphold på Kedge Business School i Marseille, Frankrike. Lindland kommer fra stillingen prosjektselger i Totalreform og starter i sin nye stilling 1. januar.

– Toma er et spennende selskap som leverer tjenester i et marked i utvikling. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Stian Løken Blom som har vist meg tillit i å satse på meg. Det er et stort konsern med mange muligheter, det tror jeg vil bidra til å gi meg gode muligheter videre, sier Lindland.

Kjell Jespersen går inn i stillingen som salgssjef øst. Han vil få ansvaret for salg av facility services og eiendomsdrift på Østlandet, samt noen tjenester nasjonalt.

– Etter 2 år som Bid Manager i Toma ønsket jeg meg nye utfordringer. Jeg er veldig glad for at det dukket opp nye muligheter i Tomagruppen. Toma er et konsern i sterk vekst og med mange spennende muligheter, sier Jespersen.

Nytt team

Espen Berg Helland er ansatt som ny Bid Manager. Helland jobbet tidligere i salgsavdelingen til Sodexo som Sales Manager Retention.  Han har en BSc i Hotel and Restaurant Administration fra USA og en MSc i Financial Economics fra BI.

– Toma har et stort potensiale for å vokse videre innen FM-markedet i Norge og jeg er veldig glad for å være en del av dette teamet, sier Helland.

Salgsdirektør Konsern, Stian Løken Blom er meget fornøyd med sitt nye team.

Denne artikkelen ble først publisert på EstateNyheter