Hjem/Aktuelt

Toma blir landsdekkende i Danmark

Tomagruppen kjøpte ved årsskifte den danske renholdsbedriften RengøringsCompagniet (RC) og blir med dette landsdekkende i Danmark. RC er en av de største renholdsleverandørene i Danmark.

RC har ca. 500 medarbeidere og syv kontorer fordelt over hele landet. Disse kontorene er plassert i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Herning, Esbjerg, Kolding, Odense og København. RC er den eneste danske renholdsbedrift som er både Svanemerket og er sertifisert for både kvalitet, miljø og arbeidsmiljø med ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Ledelse og medarbeidere blir med videre og oppkjøpet vil ikke føre til store endringer for RC sine kunder.

Tomagruppen etablerte seg i Danmark allerede i 2015 med en klar strategi om å bli en viktig aktør på det danske markedet. Siden 2015 har Tomas danske hovedkontor og administrasjon vært på Lolland-Falster. Det vil det også være i fremtiden.

«Vi føler oss meget godt mottatt av både kommuner og selskapet vi overtok på Lolland-Falster, da vi i 2015 besluttet å etablere oss i Danmark. Vi har fortsatt et meget godt samarbeid og har ingen planer om å flytte på oss med det første» sier Tore Monsen, konsernsjef og eier av Tomagruppen.

Toma leverer servicetjenester innenfor mat og drikke, renhold, kontorservice, sikkerhet og eiendomsdrift. Målet med oppkjøpet er å skape en ny sterk dansk aktør innen facility services og et ledd i en større vekststrategi.

«Vi har siden 2015 søkt i det danske markedet for mulige oppkjøp og med RC har vi funnet det riktige firmaet som matcher Toma godt. Et familieeid selskap med stor vekt på medarbeidertrivsel og en overbevisende kvalitetssertifisering» sier Rune Monsen, konserndirektør og medeier i Tomagruppen.

Publisert

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER
Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake