Hjem/Aktuelt

SiO selger sin eierandel i Toma Servicepartner AS til Toma

Bakgrunnen for beslutningen om å overdra vår eierandel til Toma er å sikre en videre utvikling av kvaliteten i leveransene for eiendomsdriften og servicen levert studentene, sier SiOs hovedstyreleder Vetle Bo Saga.

SiO overdrar sin eierandel på 49 % til Toma. Toma Servicepartner AS skal fortsatt levere tjenester innen eiendomsdrift og service til SiOs studentboliger og andre SiO-eiendommer.

Toma Servicepartner AS ble opprettet 1. mars 2018 som et felles aksjeselskap eid av henholdsvis SiO og Toma med 49 % og 51 %.

-Vi har høstet erfaringer gjennom et driftsår. Bakgrunnen for beslutningen om å overdra vår eierandel til Toma er å sikre en videre utvikling av kvaliteten i leveransene for eiendomsdriften og servicen levert studentene, sier SiOs hovedstyreleder Vetle Bo Saga.

Toma Servicepartner AS skal fortsatt levere tjenester innenfor eiendomsdrift- og service til SiOs studentboliger og andre SiO-eiendommer.

-SiO har tilpasset seg rollen som bestiller av eiendomsservice og –driftstjenester. Vi er nå over i en nye fase og ser det som en naturlig utvikling å rendyrke eierlinjen og kundelinjen gjennom å overdra vår aksjepost til Toma, sier hovedstyreleder Saga.

Det er cirka 50 ansatte i Toma Servicepartner AS. Selskapet holder i dag til på Sogn og leverer vaktmester-, håndverker- og servicetjenester.

-100 % eierskap gir en tydelighet både på leverandør- og bestillersiden. Vi ser at dette vil gi gode forutsetninger i den videre utviklingen av leveransekvaliteten og av de ansattes tilhørighet og teamfølelse. Vi ser frem til et godt og profesjonelt samarbeid med SiO også fremover, sier Thorbjørn Graarud, konserndirektør i Toma.

 

For nærmere opplysninger:
Vetle Bo Saga, hovedstyreleder SiO, tlf. +47 414 44 415
Thorbjørn Graarud, konserndirektør i Toma, tlf. + 47 934 81 500

Publisert | Oppdatert 27. mars 2019
Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake