Hjem/Tjenester/Renhold

Toma Renhold

for trivsel og velvære

Renhold er det største virksomhetsområde i Toma Gruppen med ca. 1000 ansatte. Vi kan vise til en svært solid kundeportefølje med bedrifter i alle størrelser og i de fleste bransjer.

Toma har erfaring

Toma har siden oppstarten i 1978 hatt som sitt viktigste mål å kunne levere alle typer renhold på en kvalitetsmessig god måte. Gjennom mange års erfaring med de fleste oppdragstyper har vi befestet vår posisjon som ledende innen vår bransje. Vi har oppdrag både innenfor offentlige sektor så vel som privat sektor.

Du finner oss innenfor sykehus, sykehjem, industri, kontorbygg, barnehager, butikklokaler, skoler og kjøpesenter. Selskapet har kontinuerlig oppfølging og kursing av alle medarbeidere. Vi har sterkt fokus på nytenking. Kontinuerlig jobber vi med å levere våre kunder et produkt som tilfredsstiller forventninger og krav. Samtidig ivaretar vi helse, miljø og sikkerhet på en skikkelig måte.

Dyktige renholdere

Behovet for renhold varierer fra bedrift til bedrift og bransje til bransje. Vårt faglig dyktige personale finner nivået som er tilpasset den enkelte kundes behov. Personalet benytter moderne utstyr, maskiner og rengjøringsmetoder.

Renholder 640x320px300dpi.jpg

Vi er opptatt av miljø og bruker kun miljøgodkjente produkter. Videre er vi opptatt av tilgjengelighet for våre kunder. Som kunde i Toma får dere en kontaktperson å forholde dere til. Våre kundeansvarlige følger opp både ansatte og kvalitet på leveransen gjennom faste oppfølgingsmøter.

Planlagt vedlikehold

Ta vare på dine verdier gjennom planlagt vedlikehold. Vi utfører hovedrengjøring og nedvasking av lokaler. Leveransen omfatter rengjøring av gulv, vegger, tak, innvendige vinduer og fast inventar.

Vi tilbyr også vedlikehold og behandling av gulv. Det innebefatter skuring, boning, polering og oljing. Gulvbehandling utføres enten som bestillingsoppdrag, eller gjennom et fast årlig vedlikeholdsprogram.

Ta kontakt med oss så forteller vi deg mer om renhold fra Toma.

Ønsker du en uforpliktende prat med oss? Ta kontakt med vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no

Ta kontakt

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER
Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake