Hjem/Tjenester/Kontorstøtte

Kontorstøtte

Med kontorstøtte mener vi tjenester i forbindelse med resepsjon, sentralbord, møterom, rekvisita og posthåndtering.

Et godt førsteinntrykk

Resepsjonen er gjestenes første møte med bedriften. Inntrykket de får her virker inn på hvordan bedriften oppfattes. Vi bemanner resepsjonen med personer som er utpreget serviceinnstilte, vennlige og varme, for å være sikker på at de leverer tjenester som samsvarer med kundens ønsker og verdier.

Våre resepsjonister kan utføre oppgaver som er direkte knyttet til resepsjonen, som mottakelse og veiledning av gjester og ansatte, tilgangskontroll, administrasjon av parkering, post, taxibestillinger, bud og sentralbord. De kan også håndtere tilleggsoppgaver som bestilling av rekvisita, forberedelse av møterom, skanning/kopiering og dekorering til høytider m.m.

Ett kontaktpunkt

I mange tilfeller kan det være en fordel å utvide resepsjonistens ansvarsområder ved å utnevne en servicekoordinator. Servicekoordinatoren er et fast kontaktpunkt. Vedkommende følger opp servicenivåavtaler, og kontrollerer at tjenestene oppfyller avtalte krav om tidsfrister, kvalitet og kostnader. Personen kan også ta hånd om den daglige ressursfordelingen.

Dame snakker i telefon 640xx320px 300dpi.jpg

Vi tilbyr også en konferansevert som kan organisere og utfører alle praktiske oppgaver i forbindelse med konferanser. Som eksempel nevner vi bestilling, funksjonstest av AV-utstyr, anskaffelse av skrivesaker, mat, drikke og renhold. Konferanseverten rapporterer til servicekoordinatoren.

Ønsker du en uforpliktende prat med oss? Ta kontakt med vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no

Ta kontakt

Sprog Norsk - NorwegianSprog Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake