Toma mat 01

De gode smakene

Verden blir stadig mindre. Folk reiser stadig mer. Folk flytter på seg og bosetter seg på nye steder. Dette gjør at matbildet alltid er i endring. Vi ønsker å gjenspeile dette i våre kantiner. Falaffel fra Midtøsten, velsmakende italienske pastaretter, saftige burgere, hot tacos eller spennende thaimat.

Toma mat 03

De gode samtalene

Å være gjest hos oss handler om mer enn god mat og drikke. Våre spisesteder skal være et møtested for de gode samtalene, de nye ideene og den velfortjente pausen. Å være gjest hos oss skal gi deg det velfortjente pusterommet i en hektisk hverdag.

Toma mat 04

Variasjon

Hva står på menyen i dag? Stor grad av variasjon skal være et kjennetegn og litt av spenningen når du spiser hos oss. Vår buffet vil alltid bugne av kalde og varme retter med spennende smaker. Vårt mål er at lunsjen skal være dagens høydepunkt for våre gjester.

Toma mat 05

Fest og moro

Livet er mer enn hverdager. Hos oss er det alltid rom for fest og moro. Du kan trygt overlate ditt arrangement til oss. Hva med en spennende vinsmaking? Eller kanskje en peruansk aften? Vi tlpasser oss ditt behov og elsker utfordringer.

CTA Kantine