Hjem/Tjenester/Kantine

Toma Kantine

En reise til en av verdens storbyer byr alltid på nye opplevelser. Smakene. Luktene. Lydene. En hel verden av matkulturer møtes og byr på spennende opplevelser. Vårt mål er å skape den samme følelsen for våre kantinegjester.

Toma mat 01.jpg

 

De gode smakene

Verden blir stadig mindre. Folk reiser stadig mer. Folk flytter på seg og bosetter seg på nye steder. Dette gjør at matbildet alltid er i endring. Vi ønsker å gjenspeile dette i våre kantiner. Falaffel fra Midtøsten, velsmakende italienske pastaretter, saftige burgere, hot tacos eller spennende thaimat.

Toma mat 02.jpg
 

De gode samtalene

Å være gjest hos oss handler om mer enn god mat og drikke. Våre spisesteder skal være et møtested for de gode samtalene, de nye ideene og den velfortjente pausen. Å være gjest hos oss skal gi deg det velfortjente pusterommet i en hektisk hverdag.

Toma mat 03.jpg
 

Variasjon

Hva står på menyen i dag? Stor grad av variasjon skal være et kjennetegn og litt av spenningen når du spiser hos oss. Vår buffet vil alltid bugne av kalde og varme retter med spennende smaker. Vårt mål er at lunsjen skal være dagens høydepunkt for våre gjester.

Toma mat 04.jpg
 

Fest og moro

Livet er mer enn hverdager. Hos oss er det alltid rom for fest og moro. Du kan trygt overlate ditt arrangement til oss. Hva med en spennende vinsmaking? Eller kanskje en peruansk aften? Vi tlpasser oss ditt behov og elsker utfordringer.

Toma mat 05.jpeg
 

Vi har skrevet litt på bloggen vår om ting du må tenke på når du skal etablere kantine og temaet kantine vs personalrestaurant – forskjeller og likheter

CTA Kantine

Ønsker du en uforpliktende prat med oss? Ta kontakt med vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no

 

Ta kontakt

 

Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake