Illustrasjon : Goldbox

 

Parkkvartalet ligger i en av Oslos aller hyggeligste og best tilgjengelige adresser. Her oppgraderer nå Höegh Eiendom de tre byggene i Parkveien 53-55 til en fremtidsrettet møte,- og arbeidsplass. For å levere service og opplevelsestjenester har Höegh inngått samarbeid med Tomagruppen.

 

Vi er stolte og ydmyke over at Höegh Eiendom har valgt Tomagruppen som deres samarbeidspartner og gleder oss til å levere service- og matopplevelser på et nytt nivå. Vi ser frem til å levere en personalrestaurant av førsteklasse i tillegg til en kaffebar som vil servere en av Oslos aller beste kaffe. For å bidra til en sømløs arbeidsdag skal vi også tilby leietakerne concierge-tjenester. I Parkkvartalet skal servicetjenestene bidra til en bedre arbeidsdag, sier Stian Løken Blom, Salgsdirektør i Tomagruppen.

 

Parkkvartalet tilbyr arbeidsplasser til små og store virksomheter som ønsker et sted hvor de ansatte trives. Eiendommen vil ha mange formelle og uformelle møteplasser som skal stimulere til et sosialt og faglig miljø på tvers av virksomheter og bransjer. De tre eiendommene skal få et felles fotavtrykk der vi blant annet etablerer møterom, fleksible arbeidsplasser, personalresturant og en kafe. Det planlegges også for en grønn mobilitetshub samt gode garderobe og treningsfasiliteter. I det nye Parkkvartalet syr vi sammen et bredt tjenestetilbud med møteplasser og kontorplasser. Vi ser frem til et spennende samarbeid med Toma sier utleiesjef i Höegh Eiendom Hans Olav Johannesen.

 

I dette prosjektet har det vært viktig å ha fokus på morgendagens arbeidsplass. Leietakerne får stadig flere Millenials og dette stiller nye krav til gårdeier og leverandørene av servicetjenester. Konseptet har blant annet hentet sin inspirasjon fra Soho Works i London, sier Løken Blom.

 

Vi gleder oss veldig til oppstart. Konseptet vi har utviklet er skreddersydd til gårdeiers og leietakernes behov og forventninger. Til denne kontrakten har vi utviklet et helt nytt og unikt konsept. Dette vil bli en av byens mest spennende personalrestauranter. Höegh Eiendom fremstår som en svært fremoverlent aktør, der valgte løsninger og tilbud i Parkkvartalet vil sette en ny standard for hva som kan forventes i bransjen. Det er inspirerende å jobbe med en dedikert partner som våger å tenke nytt og samtidig matcher svært godt med Toma sitt tankesett, sier Georg Eikeland Schanche, Leder for Forretningsutvikling i Tomagruppen.