Hjem/Aktuelt
SiO

SiO selger sin eierandel i Toma Servicepartner AS til Toma

Bakgrunnen for beslutningen om å overdra vår eierandel til Toma er å sikre en videre utvikling av kvaliteten i leveransene for eiendomsdriften og servicen levert studentene, sier SiOs hovedstyreleder Vetle Bo Saga.

Christian

Toma med på nytt kokkelandslag

Tomagruppens meny- og fagutvikler Christian S. Mathiassen er en av seks kokker på det nye Kokkelandslaget Community Catering, som skal representere Norge i IKA Culinary Olympics, Stuttgart i februar 2020.

LHL til nett

Toma i strategisk partnerskap med LHL

LHL etablerer et nytt moderne sykehus på Gardermoen. Etableringen innebærer en samlokalisering av. Lungesykehuset LHL-klikkene Glitre og hjertesykehuset LHL-klinikkene Feiring. I tillegg etableres nye medisinske tjenestetilbud. Sykehuset skal også inneholde et pasient- og pårørende hotell, en restaurant som skal betjene pasienter, pårørende og ansatte. Sykehuset er på ca. 30 000 m2. Sykehuset forventes å ha ca. 500 ansatte og omkring 30 000 besøkende pr år.

Danmark

Toma blir landsdekkende i Danmark

Tomagruppen kjøpte ved årsskifte den danske renholdsbedriften RengøringsCompagniet (RC) og blir med dette landsdekkende i Danmark. RC er en av de største renholdsleverandørene i Danmark.

Byggning 0001

Toma og SiO starter nytt selskap sammen

Toma og Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) har inngått intensjonsavtale om å etablere et felles eiet selskap (joint venture) som tilbyr tjenester innen forvaltning, drift, vedlikehold og service (FDVS) for boliger og eiendommer i SiO.

Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake