Hjem/Aktuelt

Toma styrker salgsteamet

Jeg er veldig fornøyd med å få Kjell, Andreas og Espen med på laget. Med disse nyansettelsene styrker vi vår evne til å være med på flere konkurranser og utvikle eksisterende prosjekter.  Alle tre vil bidra til vårt arbeide med å etablere det ledende salg- og markedsteamet innenfor Facility Management i Norge, sier Løken Blom.

Andreas Lindland er ansatt som markedskoordinator og vil få ansvaret for å bistå salg- og markedsavdelingen med effektivisering. Lindland har en bachelorgrad i markedsføring og ledelse fra BI. Han er også medlem i UIN.  Han har hatt et utvekslingsopphold på Kedge Business School i Marseille, Frankrike. Lindland kommer fra stillingen prosjektselger i Totalreform og starter i sin nye stilling 1. januar.

– Toma er et spennende selskap som leverer tjenester i et marked i utvikling. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Stian Løken Blom som har vist meg tillit i å satse på meg. Det er et stort konsern med mange muligheter, det tror jeg vil bidra til å gi meg gode muligheter videre, sier Lindland.

Kjell Jespersen går inn i stillingen som salgssjef øst. Han vil få ansvaret for salg av facility services og eiendomsdrift på Østlandet, samt noen tjenester nasjonalt.

– Etter 2 år som Bid Manager i Toma ønsket jeg meg nye utfordringer. Jeg er veldig glad for at det dukket opp nye muligheter i Tomagruppen. Toma er et konsern i sterk vekst og med mange spennende muligheter, sier Jespersen.

Nytt team

Espen Berg Helland er ansatt som ny Bid Manager. Helland jobbet tidligere i salgsavdelingen til Sodexo som Sales Manager Retention.  Han har en BSc i Hotel and Restaurant Administration fra USA og en MSc i Financial Economics fra BI.

– Toma har et stort potensiale for å vokse videre innen FM-markedet i Norge og jeg er veldig glad for å være en del av dette teamet, sier Helland.

Salgsdirektør Konsern, Stian Løken Blom er meget fornøyd med sitt nye team.

Denne artikkelen ble først publisert på EstateNyheter

Publisert | Oppdatert 23. oktober 2017
Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake