Hjem/Aktuelt

Tore Monsen nominert til prestisjepris

Tore Monsen, eier og daglig leder i Tomagruppen AS er nominert til EY Entrepreneur Of The Year (EOY), programmet for Norges fremste vekstskapere. EOY arrangeres i mer enn 60 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram. Kandidater i Norge velges blant landets 290 000 aksjeselskaper.

EOY arrangeres i år for 16. gang i Norge. Innledningsvis er det seks regionale kåringer. Tore Monsen er en av åtte kandidater fra region Vest. Tolv nasjonale finalister går så videre til en nasjonal runde og vinneren blir kåret på en festforestilling i Oslo 28. november.

Programmets mål er å hedre og fremheve dyktige vekstskapere over hele landet. Kriterier for å delta er blant annet at bedriften må ha hatt en vesentlig omsetningsvekst de siste to år. Det kreves også at kandidaten har et overordnet lederansvar i bedriften.

En uavhengig jury ledet av Åse Aulie Michelet vil evaluere kandidater og velge ut finalistene til den nasjonale kåringen, hvor juryen også kårer en vinner. Juryen vurderer lønnsomhet, entreprenørånd, strategisk virksomhetsutvikling, innovasjon og personlig integritet.

Vinneren av nasjonal kåring vil representere Norge på den internasjonale finalen i Monaco i juni 2018.

For mer info se www.eoy.no

Publisert | Oppdatert 03. oktober 2017
Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake