Hjem/Aktuelt

Toma styrker laget

Toma Facility Services AS styrker laget og henter inn nye krefter. I september starter Roar Hall som ny Regionsdirektør for region øst og Dzemaludin Keba Fehratovic som Regionsjef temporært renhold. Begge kommer fra ledende stillinger i ISS.

«Vi går spennende tider i møte, og har behov for å styrke staben vår. Ansettelsen av Roar og Keba er nok et steg på veien mot et større og enda sterkere Toma» sier konsernsjef Tore Monsen.

Roar kommer rett fra stillingen som Regionsdirektør for Oslo, Akershus og Østfold. Gjennom et sterkt lederskap er han kjent for å ha en enorm drive og motivasjon og er god på å nå sine mål. Roar har fullt fokus på kunde og utvikling av medarbeidere.

«Roar kan vise til sterke resultater og vil bli et verdifullt tilskudd til lederteamet. Han vil tilføre Toma verdifull erfaring og spisskompetanse, noe som er viktig om vi skal utvikle oss videre og nå de målene vi har satt oss» sier Monsen.

«Dette var virkelig en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg og jeg gleder meg til å være en del av Tomas team fremover» sier Roar Hall.

Keba kommer fra stillingen som Regionsjef for vedlikehold og innemiljø hvor han hadde et budsjettansvar på over 50 millioner. Keba er meget dyktig på temporære tjenester og gjennom å levere høy kvalitet på tjenestene skaper han gode kunderelasjoner.

«Vi kjenner Keba fra tidligere som en særdeles dyktig og hyggelig person. Han sitter på en meget god kompetanse, med solid erfaring og kunnskap fra både renhold og god personalledelse gjennom mange år i bransjen» sier Tore Monsen.

Publisert
Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.

GJELDER DIN HENVENDELSE

EIENDOMSDRIFT

ELLER

ANDRE TJENESTER

Gjelder din henvendelse salg kontakt vår salgsdirektør Stian Løken Blom på +47 901 65 519 / stian@toma.no


Ønsker nyhetsbrev?
Tilbake