Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
<alt tekst>

Toma kjøper Bori Drift og Boservice AS

Neas Teknisk Drift AS (Toma) kjøper Bori Drift og Boservice AS med en årlig omsetning på 32 millioner nok og 33 ansatte og inngår langsiktig samarbeidsavtale.

«BORI ser på salget av BORI Drift og Boservice AS med tilhørende langsiktige samarbeidsavtale med NEAS Teknisk Drift AS som positivt for våre medlemmer, kunder og de ansatte. Valget falt, med bakgrunn i selskapets kompetanse og lange erfaringen, naturlig på NEAS Teknisk Drift AS som er eid av Toma. BORI utvider med dette samarbeidet tjenestespekteret og styrker totalkundekonseptet som i dag leveres til boligselskapene. Vi ser frem til et langsiktig og godt samarbeid for å levere gode tjenester til våre felles kunder». – sier Adm. Dir. i Bori, Johnny Breivik.

«Neas sin kjernekompetanse dreier seg i første rekke om teknisk drift av næringseiendommer. I tillegg drifter vi noen få større boligsameier, men har ikke noe stort volum innen dette segmentet pr i dag. For å få til økt omsetning innen vårt område har vi derfor i lengre tid vurdert et strategisk oppkjøp som også vil styrke oss innen den operative driften av boligsameier. Oppkjøpet av BORI drift og Boservice passer derfor godt inn i en langsiktig satsing fra vår side. NEAS har høy fokus på HMS, kompetanse, kvalitet og eierskap i leveransene. Vi antar at vår egen landscaping avdeling også vil få mye å gjøre innen dette området framover, og da i første rekke på den boligporteføljen som kommer via dette strategiske oppkjøpet. Det ligger et stort potensiale i samarbeidet med BORI sentralt og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven sammen». – sier Adm. Dir. i NEAS Teknisk Drift, Tore Kyvik.

For mer informasjon kontakt:

Tore Kyvik, Adm. Dir. Neas Teknisk Drift, 916 63 641.
tore.kyvik@neas.no

Thorbjørn Graarud, Konserndirektør, 934 81 500.
thorbjorn.graarud@toma.no

Last ned pressemelding her

Tips en venn Skriv ut
Språk Norsk - NorwegianSpråk Dansk

Kontakt

TOMA FACILITY SERVICES AS
Janaflaten 30
5179 Godvik - Bergen
Tlf.: 09090
Org. nr.: 984 684 037