Hjem»Aktuelt

Toma kjøper Norsk Vektertjeneste

Toma Security AS er blitt enige med eier av Norsk vektertjeneste AS, Rolf Thorkildsen om å kjøpe selskapet. Rolf Thorkildsen, får eierandeler i det sammenslåtte selskapet, i tillegg til Rolf Gunnar Reisænen og Toma Gruppen AS. Selskapet skal benytte navnet Toma Security AS.

Toma Security AS ble etablert i september 2014 og har allerede markert seg i markedet med å vinne flere viktige vekterkontrakter i Oslo området og vil omsette for rundt 12 millioner kroner i 2016. Norsk vektertjeneste AS ble etablert i 1995 og selskapet vil omsette for rundt 30 millioner kroner i 2016.

Daglig Leder i Toma Security, Rolf Gunnar Reisænen, sier kjøpet er strategisk viktig med tanke på å kunne tilby mobilt vakthold og utrykninger i Oslo området. I tillegg vil kjøpet av Norsk vektertjeneste gi tilgang til flere vekterressurser og styrke selskapet ved fremtidige tilbud- og anbud. Daglig Leder i Norsk Vektertjeneste, Rolf Thorkildsen, sier et salg nå var riktig i et marked som er preget av sterk konkurranse, og tror Toma Security AS som en del av Toma Konsernet med over 3000 ansatte og 1,5 milliarder i omsetning i Norge, vil ha større muligheter til å lykkes fremover. Selv skal han fortsette i det sammenslåtte selskapet som driftsansvarlig for en del av virksomheten og sikre at Norsk Vektertjeneste sin kunder fortsatt får en god oppfølging og leveranse.

Norsk vektertjeneste AS har eksistert i mer enn 20 år og har en betydelig portefølje, og det er derfor naturlig av hensyn til selskapets mange kunder at Toma Security AS fusjoneres inn i Norsk Vektertjeneste og at man baserer videre virksomhet på Norsk Vektertjeneste sin virksomhet. Toma Security og Norsk Vektertjeneste fusjoneres i løpet av våren 2017 og selskapet vil ha en felles profil i løpet av 2017.

Rolf Gunnar Reisænen fortsetter som daglig leder i Toma Security som vil omsette for rundt 50 millioner kroner i 2017. Selskapet vil med det være blant de 4-5 største vaktselskapene i Oslo & Akershus. Selskapene vil samlokaliseres i nye lokaler i Oslo løpet av våren 2017.

Konsernsjef og eier av Toma Gruppen, Tore Monsen, sier satsingen på sikkerhet er en viktig del av den strategiske satsingen på Facility Services som konsernet gjør gjennom selskapet Toma Facility Services AS. Toma konsernet er den fjerde største aktøren innenfor Facility Services markedet i Norge.

Ved eventuelle spørsmål kan følgende kontaktes:

Daglig Leder i Toma Security AS
Rolf Gunnar Reisænen. Tlf. 951 94 200

Daglig Leder i Norsk Vektertjeneste AS
Rolf Thorkildsen. Tlf. 979 71 300

Foto: Pronto kommunikasjon / Aktuell Sikkerhet

Les mer om oppkjøpet hos Aktuell Sikkerhet

Publisert | Oppdatert 14. desember 2016

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.


Ønsker nyhetsbrev?