Hjem»Tjenester»Kantine

Toma Kantine

Mer overskudd. Høyere arbeidsinnsats. Redusert sykefravær. Dette er synlige positive effekter av velsmakende og sunn mat. Det er slik mat vi serverer i våre kantiner - tilberedt av motiverte og matglade mennesker.

Hver dag sørger vårt personell for smakfull mat, variasjon og god kundebehandling. Vi er nyskapende og kreative med stor vekt på ernæringsrik mat. Våre avdelinger er spredd over hele landet og tilbyr individuelle løsninger tilpasset kundens behov og ønsker. Med fokus på lederutvikling sikrer vi god og kvalitativ oppfølging av våre medarbeidere.

Vi dekker ditt behov

Vårt hovedkonsept passer for dem som ønsker å ha et rikholdig tilbud gjennom hele arbeidsdagen – ikke bare lunsj. Konseptet inkluderer frokost, lunsj, overtidsmat, kurs og konferanser etc. Vi tilbyr også enklere lunsjkantiner med redusert utvalg og åpningstider til samme kvalitet og servicenivå.

For mindre firmaer kan det ofte være en utfordring med en god kantineløsning for de ansatte. Våre dyktige kokker ferdigstiller lunsjbuffet. Maten kommer tilkjørt til avtalt tid. Menyen varierer fra dag til dag.

Vi lever i en hektisk hverdag og ingen har vel lyst til å bruke lunsjpausen sin på å stå i kø. Derfor er våre kantiner utstyrt med de beste kassasystemer og de mest fleksible betalingsløsningene på markedet.

Møtebevertning

Vi tilpasser oss trendene. Usunn mat erstattes med oppkuttet frukt og grønnsaker, nøtter, isvann og kaffe. Vår rikholdige møtemeny dekker de fleste behov. Hva med en frukt avtale? Vi legger opp dekorative fruktfat og leverer direkte til dine lokaler.

Vårt mattilbud gjør det mulig å holde blodsukkeret oppe gjennom hele arbeidsdagen. Kundene opplever en mer begivenhetsrik arbeidsdag med ulike smak- og synsinntrykk. Vi tilbyr sesongens gode råvarer.

Kokk til web 640x320px.jpg

Du kan stole på oss når du skal ha et profesjonelt arrangement. Våre dyktige kokker elsker å være kreative, og de setter stor pris på å bli utfordret. Skal du servere mat til ansatte, kunder eller andre forretningsforbindelser?  Vi disker opp med det beste tilpasset ditt arrangement.

Vi har rikholdige menyer i flere prisklasser, og kan betjene både små og store arrangementer. Vi skreddersyr gjerne mat til deres arrangement.

Med kunden i fokus

Vi serverer daglig flere tusen måltider. Nye kunder oppdager stadig vårt gode konsept. Vi har erfaring med å lede og drifte alle typer oppdrag. Alle kunder skal få tett oppfølging, og alle våre gjester skal oppleve vårt konsept som et hyggelig avbrekk i arbeidsdagen. Vi tar kundetilfredshet på alvor og gjennomfører årlige elektroniske kundeundersøkelser.

Ta kontakt med oss så forteller vi deg mer om kantinedrift fra Toma.

Ta kontakt

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.


Ønsker nyhetsbrev?