Hjem»Aktuelt

Aktuelt

Hold deg oppdatert på siste nytt fra Toma

Toma salg øst

Toma styrker salgsteamet

Jeg er veldig fornøyd med å få Kjell, Andreas og Espen med på laget. Med disse nyansettelsene styrker vi vår evne til å være med på flere konkurranser og utvikle eksisterende prosjekter.  Alle tre vil bidra til vårt arbeide med å etablere det ledende salg- og markedsteamet innenfor Facility Management i Norge, sier Løken Blom.

Tore 3200 x 1300 px 300 dpi

Tore Monsen nominert til prestisjepris

Tore Monsen, eier og daglig leder i Tomagruppen AS er nominert til EY Entrepreneur Of The Year (EOY), programmet for Norges fremste vekstskapere. EOY arrangeres i mer enn 60 land, og er med det verdens største vekstskaperprogram. Kandidater i Norge velges blant landets 290 000 aksjeselskaper.

Kantine NM 2017 002

Bronse til Toma i Kantine NM

Finalen i historiens aller første kantine NM gikk av stabelen i Oslo onsdag 27. september og laget fra Toma konkurrerte med dyktige bransjekollegaer fra ISS og De 3 Stuer.

Det ble en flott bronsemedalje til gutta fra Team Toma. Laget besto av Pål Anda, kantineleder på Forusbeen 78 og Espen Borsheim Bergsaker, kantineleder på Heli-One. Begge steder i Stavanger.

Torggata 15

Ny avtale til Toma

Industri Energi Holding AS har inngått avtale med Tomagruppen om leveranse av personalrestaurant i sitt nye bygg i Torggata 15.


Roar og Keba 2560x1040px 300dpi

Toma styrker laget

Toma Facility Services AS styrker laget og henter inn nye krefter. I september starter Roar Hall som ny Regionsdirektør for region øst og Dzemaludin Keba Fehratovic som Regionsjef temporært renhold. Begge kommer fra ledende stillinger i ISS.

Velkommen til Toma Facility Management

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

La oss hjelpe deg og dine medarbeidere
på veien mot en bedre arbeidsdag.


Ønsker nyhetsbrev?